IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Потвърдено: Слай, подложен на полицейско разследване

22 декември 2017 08 20

Актьорът, обвинен, че е посегнал на актриса през 90-те

нимка: Facebook

нимка: Facebook

Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва звездата Силвестър Сталоун за сексуално нападение, съобщи Контактмюзик.

Обвинението срещу Слай идва от 50-годишна актриса, която твърди, че актьорът я е нападнал в офиса си в Санта Моника през 1990 г.

Случаят ще бъде разследван, макар и да е трудно да бъдат събрани доказателства за толкова старо провинение. След края на разследването прокуратурата ще прецени дали да бъдат повдигнати обвинения.

Според запознати със случая Силвестър Сталоун е имал връзка с жената и дори я взел със себе си в Израел, докато снимал „Рамбо III“. Той се разделил с нея, когато разбрал, че съпругът ѝ е разстроен от връзката им, макар и вече да не живеел с нея.

Сталоун се опасявал, че съпругът може да е свързан с хвърления в двора му коктейл „Молотов“.

Ако разследването установи, че обвиненията не са верни, статутът на Сталоун ще бъде променен на жертва.

Адвокатът на Силвестър Сталоун вече каза, че ще настояват жената да бъде обвинена за подаване на лъжлива информация. Преди месец говорител на актьора заяви, че подобно нещо „никога не се е случвало“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари