IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мечта: Михаела Маринова иска да следва в „Бъркли“

5 януари 2018 07 10

Тя смята да кандидатства вокална педагогика с профил поп и джаз

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Михаела Маринова е вторият талант от X Factor, насочил се към престижния колеж „Бъркли“. Миналата година Кристиан Костов бе приет сценични изкуства и пеене в учебното заведение в Ню Йорк и оттам дори се съгласиха след първата година да му изплащат стипендия, за да смогва със семестриалните такси. Той замрази временно опцията за образование в чужбина заради „Евровизия“ и последвалия успех на Beautiful Mess, но Михаела е твърдо решена да стигне до „Бъркли“ в Бостън.

Тя смята да кандидатства вокална педагогика с профил поп и джаз, но ако я приемат, ще избере дистанционна форма на обучение заради кариерата си в България.

„Ще се запиша да следвам и в България – подала съм документи в академията за специалност „Музикално-сценична режисура“. Ще видим какво ще стане“, разкри изпълнителката, цитирана от „Монитор“.

В края на миналата година стана ясно, че Михаела се е разделила с гаджето си Иво Добрев, с когото се събраха по време на X Factor. Любопитен е фактът, че двамата са подписали раздялата си и при нотариус, макар да не са сключвали нито брак, нито пък са правили годеж. Иво разказа, че са подписали договор, според който нито един от двамата няма право да плюе по другия по медиите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари