IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Хейгъл сменя Меган Маркъл в „Костюмари“

1 февруари 2018 13 40

Актрисата щастлива, че става част от сериала

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

След като Меган Маркъл се отказа от кариерата си на актьор в името на любовта към принц Хари и спря участието си в сериала „Костюмари“, стана ясно, че главната роля в проекта приема Катрин Хейгъл.

Екранният партньор на Маркъл – Патрик Джей Адамс също излезе от сериала, съобщи ЮПИ.

Героинята на Катрин Хейгъл е „талантлив нов партньор в „Пиърсън Спектър Лит“, който оспорва статуквото и ще стане или най-добрият съюзник на фирмата, или най-силният му враг“. Очаква се снимките на осмия сезон на сериала да започнат през април в Торонто.

„Да се присъединя към „Костюмари“, беше идеалният и естествен начин не само да работя с изпълнителен продуцент, на когото се възхищавам, но и да стана част от шоу и актьорски състав, на които съм голям фен“ – каза актрисата.

Тя увери, че е гледала сериала от самото му начало и се чувства късметлийка да се снима в него. Катрин Хейгъл се снима в пет сезона на сериала „Анатомията на Грей“, както и в много филми, сред които „Позабременяла“, „Грозната истина“, „Незабравимо“.

Хейгъл е съпруга на Джош Кели от 2007 г. и преди година роди първото си биологично дете – Джошуа.

Снимка: Facebook

Актрисата възпитава още две осиновени дъщери – Налеа, която е от корейски произход и Аделаида от афроамерикански произход.


Снимка: Facebook

Катрин често публикува снимки от личния си живот в социалните мрежи.


Снимка: Facebook


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари