IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената на Макконъхи за роклята си на първия „Оскар“

2 март 2018 14 10

Съпругата на звездата обяснява избора си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В навечерието на „Оскар“-ите Камила Алвес – съпругата на Матю Макконъхи, разказа любопитната история как си е избрала роклята за първата си поява на церемонията. Това е станало през 2011 г.

Според думите ѝ, тя не искала да блести ярко на звездното събитие, където била просто гост. Камила разказва, че самият факт, че ще бъде там в компанията на най-талантливите актьори и звезди, я оставил без дъх.

Затова и избрала тоалета много внимателно. Камила решила да се довери на любимия си дизайнер Kaufman Franco и отишла в бутика му в Ню Йорк.

„Прекарах там няколко часа, но не успях да си намеря нещо, което действително да ми допадне. Огледах се още веднъж и видях врата. Казаха ми, че зад нея се намира стая, където се съхраняват дрехи от стари колекции.

„Там са старите рокли, които вие даже няма да искате да видите“, ми обясниха, но ако ме познавате, ще разберете, че веднага поисках да вляза и да разгледам какво виси вътре. Поисках да видя стаята и веднага намерих роклята, която дълго търсих. От първия поглед разбрах, че това е тя, моята първа рокля за „Оскар“, разказала Камила, цитирана от OK Magazine.

Алвес обяснила, че искала сдържан, но същевременно и елегантен тоалет и дори не поглеждала към ярките и крещящи рокли. Все пак не тя била звездата, а само съпровождала съпруга си на церемонията.

Камила получила това, което искала – тя изглежда изящно, но също така не умопомрачително на събитието.

Камила Алвес и Матю Макконъхи се ожениха през 2012 г., съпрузите имат три деца.

Миналата година тя сподели в интервю как е успяла да съхрани топлите си отношения със своя съпруг. Оказа се, че им помагат романтични срещи, които те от време на време си устройват извън дома.

Камила Алвес през 2011 г. на „Оскар“-ите. Снимка: OK Magazine

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари