Когато човек има различен поглед към живота, може да види забавни сцени и обекти дори и в нещата от ежедневието. Точно такъв е случаят и с един английски фотограф, който се представя с псевдонима @paperboyo.

Той добавя хартиени фигури към познати обекти, вследствие на което създава съвсем нова гледна точка, която напомня по-скоро на сцени на анимационен филм.

Самият той обяснява, че това е било просто забавно хоби, с което прекарвал вечерите и уикендите, и никога нямало да си помисли, че ще се развие в нещо повече. Профилът му в Instagram обаче започва да става все по-популярен, както и неговият стил фотография.

След като това довело до колаборация с Disney, NFL и Vodafone, той напуска своята работа и започва да се занимава единствено с това свое хоби, превърнало се в начин да си изкарва хляба.

Оттогава пътува по целия свят и създава причудливи и остроумни сцени със своите изрезки. Фотографът събира цялата си работа в книга, озаглавена „Около света с изрезки“ (Around The World in Cut-Outs.).

Някои от тях може да разгледате в нашата галерия.