IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик с разбито сърце. Скъса с Джиджи и с повечето си песни

27 март 2018 08 40

Певецът реши да запише нови парчета за новия си албум

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

След като се раздели с Джиджи Хадид, певецът Зейн Малик реши да се прости и с повечето си песни от предстоящия му нов албум. Причината – че са посветени на модела, а той в момента е с разбито сърце, пише Daily Mirror.

Бившият певец от „One Direction“ реши да вложи времето си в записа на съвсем нови парчета.

За раздялата между двамата стана ясно в средата на месец март. И въпреки че официално е „по взаимно съгласие“, се оказа, че Зейн доста трудно свиква с мисълта.

Според анонимни източници, певецът е посветил на любовта си към бившата си приятелка повечето от парчетата за втория си солов албум. „Има много песни за любовта помежду им, страстта и чувствеността. Но някои от тях са болезнени за него сега“, каза неназован източник.

25-годишният Зейн Малик и 22-годишната Джиджи Хадид започнаха връзка в края на 2015 г. Любовта им ги направи една от най-популярните звездни двойки, след като Джиджи участва във видеоклипа на Зейн „Pillowtalk“, излязъл през януари 2016 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари