IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лео ди Каприо се топи с пот и диета. Зарязал е и електронните цигари

7 април 2018 09 30

Звездата се готви за филм на Тарантино, където си партнира с Брад Пит

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Плейбоят Леонардо ди Каприо ще се подложи на тежка диета. За ролята си в новия филм на Куентин Тарантино завоевателят на блондинки ще трябва доста да се поизпоти в спортната зала.

43-годишният актьор вече е наел най-добрите фитнес инструктори и е започнал да спазва строг хранителен режим, съобщава OK Magazine.

Източник, приближен до Лео, потвърждава, че той гладува и всеки ден прави сутрешна тренировка и то толкова тежка, все едно е в армията.

Самият Ди Каприо доста тежко е приел идеята, че не може да яде торти и десерти, а също и да откаже любимите си електронни цигари. Според източника, ако Лео бъде оставен на спокойствие, той не би излязъл от Макдоналдс.

Промяната в ежедневието на звездата е свързана с участието му в новия проект на Тарантино „Once Upon a Time in Hollywood“.. Действието се развива в Лос Анджелис през 1969 г., когато хипитата са на почит.

В основата на сюжета са взаимоотношенията на двама приятели – Ри Далтон (Леонардо ди Каприо), бивша звезда от западен сериал и неговият дубльор, с който той работи от дълго време Клиф Бут (Брад Пит).

И двамата се опитват да се задържат на върха на вълната, но Холивуд вече не е същият. Историята на Тарантино ще припомни за Чарлз Менсън и убитата от негови последователи Шарън Тейт – бременната съпруга на режисьора Роман Полански.

Филмът ще излезе на екран на 9 август 2019 г., 50 години след убийството на Тейт и четирима приятели. Тарантино работи върху сценария от пет години. Това ще е деветият му филм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари