За втора поредна година във Варна ще се състои грандиозното музикално събитие MTV Presents Varna Beach. Събитието ще се проведе на 12 август, а подготовката за провеждането му е започнала много отдавна.

„Черешката на тортата е Рита Ора. Тя е международна звезда и ще бъде един от изпълнителите на MTV Presents Varna Beach 2018“, обяви директорът „Маркетинг и комуникации“ Слава Марангозова пред Bulgaria ON AIR.

„Самото издание 2017 г. беше огромен успех, събра над 15 хил. души – атмосферата беше плаж, море, слънце, лято и уникална музика. Няма как да видиш толкова звезди на едно място“, допълни Марангозова

По думите ѝ тази година организаторите очакват повече хора – 25 до 30 хил. души. Тя обеща, че посетителите ще видят световноизвестни изпълнители, които в момента са на върха, а сцената тази година ще бъде невероятна.

„След концерта миналата година се направи едночасов филм, който бе излъчван във всички международни канали на MTV. Филм, който промотира България като туристическа дестинация – изключителна реклама за нашата страна“, каза още гостът в „България сутрин“.

Слава Марангозова увери, че организаторите се съобразяват с изискванията и няма да има проблем с шума по морето. А продажбата на билетите стартира днес в 10 ч. в сайта на събитието.