IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани – развод, сватба, сега и песен

10 август 2018 06 40

Мис Силикон влезе в студио

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

За ужас на публиката, Джулиана Гани превзе медийното пространство със семейните си драми. След като ни убеждаваше месеци наред колко е щастлива със съпруга си – фитнес инструктора Стефан Ташев, тя се раздели с него и скочи в чаршафите на неговия колега Илиян Найденов.

Дни след признанието ѝ тя започна да обяснява как е готова за нова сватба, но целта е ясна – трябва да се шуми около нея.

Сега тя потърси нова порция внимание с кадър от звукозаписно студио, като анонсира, че скоро ще се появи нейна песен. Талантите на Мис Силикон явно са необятни, макар тя да е завършила музикално училище с профил „Поп и джаз пеене“.

Опитът на нейни колежки с марката „известни с известността си“ на музикалния фронт обаче са катастрофални. Катрин Вачева, Моника Валериева и Светлана Василева вече имат зад гърба си песни, но вече едва ли някой ги помни. Преди години опит с микрофона направи и Николета Лозанова, в тандем с Ванко 1, но и тя бързо разбра, че силата ѝ не е на музикалната сцена.

Сега наред е Джулиана Гани, като не е трудно да се прогнозира и нейната музикална кариера докъде ще стигне... 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари