"Мила Роберт! Къртиш с това парче! Обичаме те и благодарим за това,че ни направи лятото... и на твойта майка също Ваня Щерева". Това написа попфолкпевецът Азис, който пусна интересно видео във Фейсбук. В него той, Катето Евро и други две жени правят липсинг на песен на младата изпълнителка Мила Роберт. 

Четиримата приятели видимо се забавляват пеейки песента, съдейки по мимиките и жестовете им. Типично в негов стил, Азис е седнал на преден план, а жените отзад изпълняват хореография по бански, едната дори дърви куче. Всички са със слънчеви очила. 

"Сладури! Все пак парчето стана още по-добро с включването на Принц Азис!", написа последовател на изпълнителя под видеото, което само за няколко дни събра над 15 хиляди гледания. Предполага се, че е снимано в дома на Катето Евро, който попфолк изпълнителят често посещава. 

Песента "Квартална кръчма", на която Азис и компания правят липсинг е Мила Роберт. Тя е в стил сатиричен поп и нещо като ремикс на хита на Ивана "Води ме в някоя квартална кръчма". Само за няколко дни клипът към нея е гледан над 44 хиляди пъти.