Само около 10 души изгледаха премиерния филм Billionaire Boys Club с участието на Кевин Спейси. Актьорът бе опетнен от свой колега, който разкри, че е бил подложен на сексуален тормоз преди 30 години.

Самият Спейси заяви след разкритията, че не си спомня за подобен случай, но призна, че е хомосексуалист. Малко по-късно холивудският ас бе уволнен от хита на Netflix “Къща от карти“, а Ридли Скот „изряза“ всички сцени с него от продукцията си „Всички пари на света“.

Цялата история обаче е на път да срине финансово Кевин Спейси.

Лентата му Billionaire Boys Club дебютира на голям екран в края на миналата седмица, като от боксофиса е събрал едва 126 долара. Според информация на The Hollywood Reporter, заглавието е било налично в десет салона, които продават билети за прожекциите средно за малко повече от 10 долара. Това означава, че във всяка една от локациите, са присъствали не повече от един или двама любители на седмото изкуство.

Сюжетът на Billionaire Boys Club е вдъхновен от реални събития за нощно заведение със същото име. Действието се развива през 80-те години на миналия век в Южна Калифорния.