IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек излезе от клиниката: Борбата е трудна и е за цял живот!

5 октомври 2018 13 40

Актьорът сподели емоциите си в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът и режисьор Бен Афлек излезе от клиниката за алкохолици след 40-дневно лечение и каза, че борбата с пристрастяването „е трудна и продължава цял живот“, предаде Ройтерс.

„Боря се заради себе си и заради семейството си“ – написа Афлек в Instagram. Той благодари на близките си и на феновете си за подкрепата. Бен Афлек има три деца от актрисата Дженифър Гарнър.

Двойката се раздели през 2015 г., но именно Гарнър закара актьора в клиниката през август. Носителят на награда „Оскар“ за сценарий и най-добър филм е бил в клиника за лечение на алкохолна зависимост и през 2001 и през 2017 г.

Той е споделял колко му е трудно да преодолее това пристрастяване, което е наследствено в семейството му. Баща му и брат му Кейси Афлек също са имали такива проблеми. Кейси Афлек също каза миналия месец, че този проблем при тях е наследствен.

„Бен е алкохолик. Повечето ми дядовци са алкохолици. Баща ми е алкохолик, от най-лошите, но от 30 години е трезвен. Аз не пия от около шест години“ – каза Кейси Афлек в телевизионното предаване „Ентъртейнмънт тунайт“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари