IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Отмъстителите“ без Капитан Америка. Крис Евънс напуска проекта

5 октомври 2018 12 30

Дали героят му умира в последния епизод...

Снимка: Форум Филм

Снимка: Форум Филм

Феновете на филмовото студио Marvel са опечалени, тъй като снимките на „Отмъстителите: Война без край“ са приключили, което означава, че екипът остава с един член по-малко.

Причината – договорът на Крис Евънс изтича и той официално се прощава с ролята на Капитан Америка. Информацията за напускането му бе потвърдена и от самия актьор в Twitter.

„Снимките на „Отмъстителите 4“ официално са приключили. Ако кажа, че това е един емоционален ден – все едно нищо не съм казал. Да играя тази роля в продължение на последните осем години за мен бе огромна чест.“

Евънс също така благодари на всички партньори по време на снимките и на тези, които са били зад кадър. Информация за съдбата на Капитан Америка все още няма. За търсене на нов актьор за тази роля също още не се говори, а събитията за предстоящите части на франчайза дават възможност да се предположи, че персонажът ще даде живота си за спасението на човечеството.

„Отмъстителите: Война без край“ е най-сложният от поредицата на Marvel, базиран на творбата на Джим Старлин. Серията е разделена на две части, като втората ще видим на 3 май 2019 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари