IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тина Търнър с признание: Мъжът ми стана мой донор!

8 октомври 2018 08 50

Певицата с емоционални разкрития в „Моята любовна история“

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Световноизвестната певица Тина Търнър с емоционални разкрития за живота си. Тя призна, че се е подложила на бъбречна трансплантация. Донор пък е по-младият ѝ съпруг.

Това споделя самата певица в биографичната си книга „Моята любовна история“, която излиза на пазара след броени дни, предаде Bulgaria ON AIR.

Търнър се е подложила на бъбречна трансплантация през миналата година. 78-годишната звезда се нуждаела спешно от интервенцията тъй като през 2016 година здравето ѝ рязко се влошило, а бъбреците ѝ работели едва на 20%.

Тогава шанс за живот ѝ дава нейният съпруг Ервин Бах. Той е с цели 16 години по-млад от нея. Двамата сключиха брак през 2013 година.

Кралицата на рока споделя, че и до ден днешен не може да повярва какъв жест е направил за нея любящият ѝ съпруг. Търнър признава, че се чувства доста по-добре след операцията, но не може да говори за пълно оздравяване.

Радва се, че е жива и разказва, че след интервенцията се е чувствала едновременно щастлива, съкрушена и облекчена, че двамата са преминали през това изпитание и са оцелели.

В биографичната си книга Търнър насърчава хората да дават съгласието си за даряване на органи, за да спасят нечий живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари