IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс на 50: Защо се страхуваме да сме слаби?

15 октомври 2018 06 40

Актрисата с откровено интервю и смели кадри за Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

Холивудската актриса Джулия Робърт украси корицата на Harper's Bazaar. 50-годишната звезда облече тоалети в ярки тонове за фотосесията.

Преди дни звездата от „Хубава жена“ сподели на страницата си в Instagram кадри от участието си. Актрисата позира на върха на скали, а роклите, които облича са в изумруденозелено, розово и черно.

Макар и на възраст, Джулия изглежда прекрасно и позира в доста смели пози. Ракурсът на кадъра я е заснел отдолу, докато в интервюто тя обяснява, че всъщност много се бои от височини.

Интервюто ѝ е направено от нейната приятелка – телевизионната водеща Опра Уинфри.

Робъртс отбеляза, че „съвременните жени твърде често се страхуват да бъдат слаби. Мислят, че трябва да носят отговорност за всичко. Но няма нищо лошо да поискат помощ от близките си и това е нормално.“

Звездата добавя, че нейното присъствие в социалните мрежи е излишно, но е там, защото е изискване на децата ѝ и тяхното мнение трябва да бъде зачетено. Сега Робъртс често публикува кадри, за радост на феновете си.

Вижте Джулия Робъртс в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари