IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Животът на Ейми Уайнхаус на биографична лента

19 октомври 2018 10 00

Семейството й обяви, че ще се снима филм за певицата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Животът на починалата певица Ейми Уайнхаус ще се завърти в биографична лента, разкри нейният баща. Изпълнителката на „Rehab“ умря трагично на 27-годишна възраст вследствие на алкохолно отравяне през 2011 г. и стана част от прокобата „Клуб 27“.

„С нас се свързваха многократно във връзка с подобен филмов проект. Това е нещо, което ще бъде направено със 100-процентна сигурност. Искаме на големия екран Ейми да бъде представена така, както бе в реалния живот – забавна, много талантлива, очарователна“, заяви таткото.

Предполага се, че семейството на Уайнхаус ще добави към сметките си няколко милиона долара за правата на филма.

На режисьорския стол за лентата ще седне Алисън Оуен, а сценарият е поверен на Джеф Дийн, известен с работата си по „Секси ботуши“ и „Момчета и момичета“.

В момента усилено се търси актриса, която да скочи в кожата на носителката на пет награди „Грами“.

Новината за продукцията идва, след като семейството на Ейми оповести, че нейна холограма тръгва на турне. Компанията BASE Hologram е създала виртуално подобие на певицата. В рамките на предстоящо турне то ще придружава банда и беквокалистки, изпълняващи ремастерирани версии на хитовете ѝ.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари