IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс – икона на стила

24 октомври 2018 07 40

Звездата от „Хубава жена“ с отличие от сп. „InStyle“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джулия Робъртс бе накарана да се просълзи от сценариста на филма „Нотинг Хил“ Ричард Къртис, докато Джеф Голдблум фокусира вниманието върху чорапите си на церемонията за наградите на сп. „InStyle“, предаде Асошиейтед прес.

Стилисти, дизайнери и знаменитости, от Дженифър Анистън до Клеър Уайт Келър, проектирала булчинската рокля на Меган Маркъл, се събраха в центъра „Гети“ в Лос Анджелис за 4-ата годишна церемония за наградите на сп. „InStyle“.

Събитието честваше знаменитости, които остават зад кулисите, като коафьора Крис Макмилън и гримьора Джеймс Калиардос, сред чиито клиенти са Хилари Клинтън и Риана.

Къртис, който имаше за задача да представи Робъртс като икона на стила, разказа как актрисата навремето установила, че дъщеря му е болна. „Тя свали обувките с марка „Джими Чу“, които носеше, и ми ги поднесе, за да ги дам на дъщеря си – каза той. – Спомням си, че се скиташе боса в Найтсбридж в Лондон и че тогава си помислих, че пред мен е квинтесенцията на онова, което тя е – прекрасен и същевременно скромен човек.„Когато се качи на сцената, Робъртс заяви, че Къртис я накарал да се просълзи.

В благодарственото си слово Голдблум, който получи наградата за стилен мъж, сподели различни неща, от изпълненията си на джаз музика на пиано до носенето на чорапи с принтове на зебра и на кадифени панталони с леопардови принтове. „Много от онова, което ми се приписва, идва от елегантността, която се дължи на факта, че съм близо до нея“, каза той, имайки предвид съпругата си Емили.

Виктория Бекъм: Бях наивна!

Бехати Принслу и разговор в бижута

Белослава и Chanel в Тайланд
Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари