IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Мисис Даутфайър“ се събраха

25 октомври 2018 12 40

След 25 години от създаването на филма

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Можете ли да ги познаете? Лиса Джакъб, Пиърс Броснан и Мара Уилсън се събраха, за да отбележат 25 години от излизането на филма „Мисис Даутфайър“.

„Днес, след 25 години, аз се събрах на една маса с компания от трима млади хора, за да говорим за историята на филма, който докосна сърцата на много хора“. Това написа Пиърс Броснан в Instagram и качи снимка от вълнуващата за него среща. И попита феновете си могат ли да познаят за кой филм говори.

Броснан, който играеше ухажор на Сали Филийлд – майката на трите деца, уточни че тя е на турне по случай своята автобиографична книга и не е успяла да се присъедини към тях.

„Робин е в рая, разсмива ангелите и говори с най-смелите за любов и мили спомени“, написа още актьорът и отбеляза, че е щастлив да се срещне отново с колегите си.

„Невероятно! Моят любим семеен филм“, написа почитателка на Пиърс под неговата публикация. Друга пък изтъкна, че тримата малчугани доста са се променили.

„Мисис Даутфайър“ печели „Оскар“ за най-добър филмов грим. Той заема и 67-мо място в списъка на най-смешните филми, направена от Американския филмов институт.

Американският комедиен филм разказва историята на едно обикновено семейство с три деца. Двамата родители се разделят, като след разводът бащата губи работата си (в ролята на таткото е покойният Робин Уилямс). След като бившата му жена обявява, че търси бавачка, той решава да се преоблече като възрастна старица и така хем да бъде близо до децата, хем да си докара някои средства. Тази идея се оказва изпитание за него, но и за децата.

Източник: YouTube

Четете още:

20 години от първата песен на Бритни

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари