IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без песен: Адел натрупа 19 млн. долара през 2018-а

13 ноември 2018 14 30

Очаква се неин албум чак в края на следващата година

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Без да е издала нито една нова песен и да е ходила на турнета, Адел е спечелила 19 млн. долара (близо 15 млн. паунда) за 2018 г.

През последните няколко години певицата остави кариерата на заден план и се фокусира върху семейството, което по нейните думи „често пренебрегвала“. Докато тя си стои вкъщи и се грижи за своя 6-годишен син, приходите от нейния бизнес са скочили на 33 000 долара на ден през последната година, пише The Sun.

Според информация на изданието, 30-годишната изпълнителка има две музикални компании, които се грижат за нейния имидж и продажбата на албумите ѝ. Първата – Melted Stone Ltd реализира нетна печалба от 622 548 долара, дъщерната на нея – Melted Stone Publishing Ltd. прави печалби от 10 523 731 долара. Тези суми правят Адел една от най-богатите жени в бранша.

Когато стана на 25 и издаде албум през 2015 г., певицата сподели пред медиите, че няма да позволи парите да променят живота ѝ. Тогава тя призна, че не я блазни пазаруването на луксозни марки. „Искам да имам истински живот и да не губя връзка с реалността“, коментира тогава Адел.

Няколко години по-късно животът на звездата се промени тотално. В момента тя разполага с частен самолет, с който пътува по участия и почивки. Той струва 64 млн. долара. За нея се грижи екип от стилисти, гримьори и фитнес инструктори. Освен това тя има личен асистент (пиар) и свой бодигард.

В момента Адел живее в Лос Анджелис, в съседство с Дженифър Лорънс. Очаква се в края на декември 2019 г. да пусне нов албум.

Четете още:

Най-богатите в музиката: Адел, Пол Маккартни...

Адел пресъздаде Титаник за 30-ия си рожден ден

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари