Силата на жените може да е сред любимите теми на Бионсе, но преди тя да стане известна солова певица, едни други момичета се превърнаха в олицетворение – Spice Girls.

Момичешката банда завладя света със своите бийтове и зарибяващи ритми, които накараха милиони да танцуват на техните хитове.

Те определено бяха една от най-влиятелните групи в света. Тяхната слава ни понесе като тропическа буря и може би разпадането им бе сред най-тежките новини от света на музиката, които ни се наложи да понесем.

Момичетата отново ни развълнуваха, когато обявиха, че се събират и тръгват на турне, макар Виктория Бекъм да отказа участие и да изрази, че ще подкрепя бившите си колежки сред публиката.

Spice Girls, вече четири, съобщиха пред света, че се събират, с помощта на видео и обявяването на конкретни дати и градове, в които ще могат да изпеят отново своите хитове пред фенове.

Полъхът на 90-те обаче няма да е пълен, ако не си припомним как точно изглеждаха Spice Girls преди, дори и само да се надъхаме за предстоящото им събиране.

Вижте най-добрите кадри на момичетата в нашата галерия.

Spice Girls на турне, но без Вики Бекъм

Виктория Бекъм пусна интерактивен сайт