IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арън Картър ще става татко

21 ноември 2018 14 40

Приятелката му е в напреднала бременност

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Арън Картър ще става татко. Певецът, който бе любимец на много момичета през 90-те и неговата приятелка очакват бебето съвсем скоро, пише Daily Mail.

30-годишният изпълнител се запознал с художничката Лина Валентина през септември. Според източници, близки до двойката, тя е в напреднала бременност.

Наскоро Картър загатна в Twitter, че му предстоят хубави промени в живота. Той сподели с феновете си, че си е купил собствен дом и смята да предложи брак на приятелката си.

Няколко месеца по-рано певецът коментира, че вече иска да се задоми и да има деца. Но не само това, той желае да създаде семейство с подходящия човек, който явно е намерил в лицето на Лина.

„Най-накрая намерих любовта на живота си, никой не ме е разбирал така и не ми я е показвал като тази жена до мен“, написа преди броени дни той.

Припомняме, че Арън Картър е брат на Ник от разпадналата се група „Backstreet boys“. Той доби известност с певческите си умения още на 9-годишна възраст, когато записа първия си албум. След като стана тийнейджър, славата му дойде в повече и кариерата му бързо тръгна надолу.

Четете още:

Почина сестрата на Ник и Арън Картър

Арън Картър се пропил заради Майкъл Джексън

Ник Картър проговори за тежкото си детство

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

meerkat ( преди 5 години )
Как пък се запозна с нея септември, че тя вече е и в напреднала бременност!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар