IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли става радиоводещ

26 ноември 2018 12 50

BBC й предложи работа

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Анджелина Джоли сменя снимачната площадка с радиоефира. Актрисата бе поканена да се присъедини към звездните редактори на BBC за Коледа.

Бившата съпруга на Брат Пит е приела предизвикателството да работи за „Радио 4“. Тя ще се присъедини към предаването „Време за въпроси“ с водещи Дейнид Димблъби и Камила Шамис, съобщава Daily Mail.

Звездата ще говори за „неотложните проблеми на нашето време“. Тя ще бъде редактор на новини и актуални предавания по коледните празници.

„Анджелина е благодарна да използва възможностите и мрежата на BBC за глобално достигане и да проучи практическите решения на редица неотложни проблеми на нашето време. Тя вече е започнала да работи с екипа на радиопрограмата и очаква да се ангажира с широката и разнообразна гама от гласове в радиото“, съобщи говорителят на актрисата.

Актрисата е приела присърце новото си амплоа и вече подготвя изненади. Според източници близки до медията, радиото очаква покачване броя на слушателите по празниците.

Четете още:

Анджелина и Брад готови да заровят томахавките

Брад Пит ще си търси гадже, но да не е известно

Джоли преживява Пит: Храни напразни надежди

Анджелина Джоли пленена от Киану Рийвс?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари