IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес пребори депресията, снима клип

28 ноември 2018 12 40

Певицата се появи във видео на Puma

Източник: Instagram

Източник: Instagram

След като за няколко месеца я нямаше в общественото пространство заради здравословните ѝ проблеми, Селена Гомес наруши мълчанието. Певицата се появи в рекламен клип на Puma и по всичко изглежда, че вече се е справила с депресията.

През октомври звездата влезе за пореден път в болница. Тогава психиката ѝ бе доста лабилна заради автоимунното заболяване – лупус, което има.

Във видео, завъртяло се в Instagram, изпълнителката говори за своите предпочитания заедно с още няколко жени. Тя се усмихва и изтъква, че е силно момиче и обича да поема рискове.

Визията на Гомес е спортна. Тя е с лек грим, носи потник и суитшърт върху него.

Рекламата е първият ангажимент на певицата след краткото ѝ оттегляне от светлините на прожекторите за лечение. Според близки до Селена, годежът и бракът между Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин също е допринесъл за депресивното ѝ състояние.

По-рано тази година изпълнителката на „It Ain't Me“ сподели със своите последователи в Instagram, че ще изтрие профила си в социалната мрежа, защото иска да живее повече в реалния живот.

Четете още:

Селена Гомес отново в болница. Какво се случи?

8 знаменитости със здравословни проблеми от години

Селена Гомес пусна кадри от ромска махала в София

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Bg fan ( преди 5 години )
Това не е просто клип,а клип към колекцията
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар