IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„All I Want For Christmas Is You“: Марая Кери и близнаците

29 ноември 2018 13 00

Певицата горда с певческите заложби на децата

Източник:Instagram

Източник:Instagram

Тя вече е тук. Както в края на всяка година, и този път няма да минем без нейната песен по празниците. „All I Want For Christmas Is You“ („Всичко, което искам за Коледа си ти“) на Марая Кери вече се носи из различни търговски обекти и подобно на всяка друга мелодия по това време, тя така се „набива“ в съзнанието на хората, че те или си я пеят постоянно или започват да я мразят. 

За да зарадва феновете си и им припомни, че трябва да се настроят празнично, Марая Кери публикува весело видео в Instagram. То е снимано в нейния автомобил, с участието на близнаците ѝ – Марокан и Монро. 

„Рок и Ро упражняваха беквокалите на „Всичко, което искам за Коледа си ти“... Това е нашето първо видео на песента и толкова се вълнуваме...“, написа певицата. 

Момиченцето и момченцето се справят отлично с вокалите на известната коледна песен. Те носят и празнични шапки с бяло и червено, което допринася за настроението на клипа. 

 

 

"Гледам видеото вече 4 пъти", "Тези моменти са незаменими", "Браво на децата", пишат последователи на изпълнителката под публикацията ѝ. 

7-годишните близнаци на Марая Кери и Ник Кенън имат добре развити певчески заложби. Още от малки те пеят с майка си и баща си, като преди една година успяха да композират и запишат две рап песни. 

"Марокан и Монро пеят, композират, рапират. Това е смайващо. Честно казано, не подкрепям тази идея", коментира рапърът. От своя страна бившата му съпруга изтъкна, че не е лесно да се отглеждат две деца на една и съща възраст. 

Марая Кери свали 22 кг и се подмлади

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари