IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селма Блеър с емоционален пост за болестта й

4 декември 2018 12 00

Актрисата изтъкна, че не иска съжаление

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Селма Блеър написа емоционален пост в Instagram по повод тежката ѝ битка с множествената склероза. Актрисата публикува снимка, на която плаче и гримът ѝ е размазан.

„Не изпитвам съжаление за живота си. Изобщо. Плача. Освобождавам се“, коментира тя.

Звездата сподели със своите последователи в социалните мрежи, че през последните дни не се чувства добре. По думите ѝ, след медитация тя често сънува и се стряска от демони и звуците в главата си, но успява да намери път към светлината и да се бори.

„За мен болестта е предизвикателство“, допълва Блеър.

Откакто 46-годишната актриса сподели официално, че има множествена склероза, тя често качва снимки в Instagram от болницата и коментира със свои почитатели здравословното си състояние.

„Ти си много силна жена, ще се справиш. Множествената склероза може да бъде овладяна. Не се предавай“, написа жена под един от фотосите.

„Мисля, че колкото повече хора говорят за своя собствен опит, не само помагат на другите да не се чувстват сами, но и се освобождават от част от стигмата, която ги обгръща“, коментира още Селма Блеър и благодари на хората, които я подкрепят.

Селма Блеър сподели, че е засегната от множествена склероза

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари