IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Победителят Дидо от D2: Не градихме фермата, а себе си!

17 декември 2018 12 40

Музикантът за участието си в риалити надпреварата

Снимка: bTV

Снимка: bTV

„Цялото преживяване е много ценно за мен. В началото го считах за зелено училище – казах си: „Сега ще поседиш тук на почивка сред природа, да подишаш чист въздух“. Така коментира победата си във „Фермата“ пред bTV вокалистът на D2 Деян Каменов.

Рокаджията е и първият популярен участник в историята на шоуто, който спечели фермерското риалити. Дидо се появи в студиото като заяви, че още не е лягал от снощното парти. Той коментира опонента си: „Роман е много интелигентен възпитан млад мъж. Много неща харесвам в него и игра много кораво. Може би имах градация в темпото, докато той имаше обратното.“, обясни певецът.

По думите му, той е очаквал да има подкрепа от зрителите, защото е известен, но не и толкова силна. Музикантът коментира, че е бил поканен като ВИП, но животът във фермата, това, което му се е случило там, е било наравно с абсолютно всички останали участници.

Казва, че е научил много от мъжете в телевизионния формат – от Цецо, Митко, Иво, Христо и от Роман. Научил се е също да е благодарен за малките неща в живота.

„С много хора успях да се съединя, с други цял живот не би ми стигнал“, каза още победителят във „Фермата“ и допълни – Сякаш не градихме фермата, а себе си. Станахме по-готини хора. Мисля, че изградих много повече благодарност в себе си, за малките неща.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари