IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън спечелил над 17 млн. паунда за 2018-а

3 януари 2019 06 30

Певецът издаде биографична книга

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Ед Шийрън е получавал по 106 000 паунда на ден по време на неговото световно турне. Така за година е натрупал печалба от над 17 млн. паунда, съобщава Daily Mail.

Певецът, който ще стане на 28 следващия месец, е успял да увеличи приходите си, като в сравнение с 2017-а, те са с 14 млн. повече.

Според британските медии, билетите за турнето на изпълнителя са най-добре продаваните за изминалата година. С това то задминава по печалби това на Тейлър Суифт.

Освен с добрите финансови резултати и милиони фенове по света, Ед Шийрън може да се похвали и с книга. Биографията е от над 200 страници и се казва „Пътуване в образи“. В нея той разказва как се е запалил по музиката и разкрива едни от най-личните си моменти по пътя към голямата сцена.

През януари миналата година Ед Шийрън се сгоди за своята дългогодишна приятелка Чери Сийбърн. Двамата се ширят в три имота, закупени от певеца през годините.

Споделено от личната охрана: Неподправеният Ед Шийрън

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари