IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни отложи концерти заради баща си

7 януари 2019 12 40

Мъжът е в болница

Източник:Instagram

Източник:Instagram

Бритни Спиърс отложи концертите си в Лас Вегас, част от нейното турне "Domination". Причината е влошеното здравословно състояние на баща й. 

"Реших моят приоритет да е семейството ми. Преди няколко месеца баща ми бе хоспитализиран и за малко щеше да умре. Ще посветя цялата си енергия на семейството си", написа тя в Instagram. И изтъкна, че се надява феновете да й простят и разберат ситуацията. 

Певицата обясни на последователите си в социалните мрежи, че се притеснила, защото баща й е в болница от месеци и за малко щял да умре. След като лекарите успели да го спасят, тя решила да остави ангажиментите си настрана, за да се грижи за него.

Говорителят на Бритни изтъкна, че всеки, който иска да си получи парите за отменените концерти, може да се свърже с организаторите на турнето. 

Джейми Спиърс е получил разкъсване на дебелото черво и вече е претърпял една операция, но му предстоят и други. Затова дъщеря му ще остане с него в болницата в Лас Вегас. 

Източник: Instagram

20 години от първата песен на Бритни 

Чар или бедствие: В повече ли е еротиката на Бритни?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари