IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като героите от Дисни: Жена гримира по уникален начин

26 януари 2019 07 00

Страстта й са анимациите

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Жена се превъплъщава в популярни герои от анимационните филми благодарение на своята дарба – гримирането. В продължение на няколко години Джослин Коуртеси тренира върху себе си и свои приятелки, за да постигне огромната прилика с истинските образи, които всички ние познаваме.

Момичето, родено във Франция, има над 40 000 последователи в Instagram. Там то споделя уникалните си творения и техники, които използва.

Джослин споделя, че в началото е започнала да се гримира за забавление, но после се вдъхновила от героите от любимите ѝ анимационни филмчета. Така започнало предизвикателството – как да намери нестандартните цветове и да промени формите на лицето си.

„Опитвам се да се гримирам така, че да изглеждам също толкова сладка, колкото са и образите в анимациите“, споделя тя.

Коуртеси коментира още, че най-голямата ѝ страст е да гримира и рисува очи. Понякога това ѝ отнема часове. Друг път тя взима нейна снимка и използва специална програма, с която да се приближи максимално до визията, която си е харесала.

С течение на времето французойката започва да предлага гримирането като анимационни герои като услуга.

Още от работата на момичето вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари