IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкушения, сексапил... Влезте в LadiesRoom!

24 януари 2019 12 50

Новата парти концепция на Bedroom Premium club стартира от началото на февруари

Снимки: Bedroom Premium club

Снимки: Bedroom Premium club

Bedroom Premium club винаги е провокирал със своята концепция, стандарти за шоу и критерии за забавление. Още в самото начало на месец февруари сме готови да ви представим и най-новата си идея. Вечер, която сме амбицирани да превърнем в поредица открояващи се партита, в центъра на които са всички дами.

Нощ, която носи изкусителното име – LadiesRoom! Име, което подсказва, че жените ще превземат всеки петък Bedroom club. Началото ще бъде поставено на 8 февруари (петък) с невиждано по своята пищност парти. Всички дами в клуба, ще се радват на безплатен вход, серия комплименти, коктейли и специално отношение. За неповторимата атмосфера в клуба ще гарантира присъствието зад пулта на DJ Dimo Bg и Dj Gorro, атрактивни танцьори от Румъния и артисти.

Идеята за LadiesRoom е вдъхновена от легендарните дамски партита в Ню Йорк. Именно оттам стартира традицията всеки петък клубовете да бъдат пълни основно с женски компании, които се забавляват в специални тематични вечери. Ето защо, ние от Bedroom харесахме идеята и сме готови да ви покажем, че тя ще се превърне във вашето любимо парти.

Нощ, пълна с изкушения и с много малко задължения... Облечете се наистина секси, пратете SMS-и на всички ваши приятелки за LadiesRoom, предупредете ги да забравят за всякакви задръжки, кажете на „гаджето“ си, че ще се чуете утре и... влезте в Bedroom Premium club с гордо вдигната глава, защото това е вашата вечер!

И не забравяйте, че ние знаем как ще започне вечерта LadiesRoom, но само вие знаете как ще завърши!

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари