IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мистър Бийн излиза по бащинство

4 февруари 2019 12 30

Роуън Аткинсън оставя актьорството за година, за да се грижи за дъщеря си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Аткинсън (64) ще си вземе почивка от големия екран за около година, за да се грижи за дъщеря си Исла, която приятелката му Луиз Форд (35) роди през декември 2017. Причината за решението му е желанието на неговата изгора да се фокусира върху филмовата си кариера.

„Сега аз ще се грижа за бебето Бийн, за да може Луиз да се концентрира върху актьорската си кариера“, сподели пред The Sun звездата, който има още две деца – син и дъщеря – от бившата си съпруга Сънтера Састри.

През последните години Роуън се снима в сериала Maigret (2016-2018) в ролята на шефа на полицията Джулс Мейгрет, а през 2018 отново влезе в образа на Джони Инглиш в „Johnny English Strikes Back“. Междувременно половинката му също бе забелязана от критиците, след като се въплъти в образа на Кейт Мидълтън в продукцията „The Windsors“.

„Роуън има навика да изненадва хората и го направи отново с това решение“, коментира пред медията негов близък. Аткинсън е с Луиз от 2013 година, когато се запознаха на снимачната площадка на „Quartermaine’s Terms“.

През 2017 двойката се премести в северен Лондон в имението на актьора, където двамата свиха семейното си гнездо.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари