IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандално видео с Джако: Коментира насилие над деца

5 февруари 2019 12 30

Във видеото Майкъл се смее, шегува се, нервничи

Кадър от Daily Mail

Кадър от Daily Mail

Запис, в който Майкъл Джаксън в присъствието на адвокат коментира обвиненията, че е педофил публикува DailyMail. Във видеото се вижда, че Кралят на попа отговаря на неудобни въпроси, свързани със сексуално насилие над деца и се говори, че това е единственият път, когато той е бил заснет да говори по въпроса. По това време звездата е бил на 37 години.

Записът е от 1 март 1996 г. в хотел в Ню Йорк и се вижда, че Джако е много нервен, смее се на обвиненията, прозява се, закрива лицето си, шегува се с неудобните въпроси. Съвсем скоро бе показан и документален филм по темата, показан на филмовия фестивал в Сънданс, в който две деца обвиняват Джексън, че ги е насилвал в ранчото му в Невърленд.

Във филма вече пораснали, те разкриват ужасни подробности за това как Кралят на попа ги е ухажвал и какви сексуални действия е проявил спрямо тях. Близките на звездата също реагираха на филма и отхвърлиха всички тези твърдения. Все пак новото видео показва, че Джако има изключително странни реакции при такива сериозни обвинения, отбелязва изданието.

Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък говорят във филма, че като деца са били насилвани от музиканта. По думите им Робсън е бил насилван от Майкъл Джексън от 7 до 14-годишна възраст. Не по-завидна била участта и на Джеймс Сейфчък.

Съдбите на двете деца се кръстосали с тази на Джако на върха на славата му в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век. Дори и като възрастни, травмата от преживяното не ги напуснала. В продукцията са включени и интервюта с майките на жертвите и с техните съпруги на по-късен етап от живота.

Чува се и гласът на Майкъл Джексън чрез гласовите съобщения, оставени на Робсън, показани са и многобройни негови факсове до двете му жертви.„Ние не можем да променим това, което ни се случи, заяви Робсън пред публиката в Парк сити. Не можем да направим нищо и за Майкъл. Нещата бяха такива, каквито са!“

Кадър от Daily Mail

Ключов аргумент от адвоката на обвинителите е, че Джаксън е заплашвал персонала, тъй като е видял поведението му спрямо децата. Ето какво казва и звездата по повод темата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари