IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гейове и лесбийки с признание към Мадона

11 февруари 2019 16 00

Кралицата на попа с награда от алианса им

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мадона получи признание от Гей и лесбийския алианс. Кралицата на попа ще получи награда за цялостни постижения по време на церемонията по връчване на 30-ите годишни медийни награди на алианса им срещу оклеветяването, предаде Асошиейтед прес.

Отличието ще бъде връчено на Мадона заради постиженията ѝ за „ускоряване на приемането на общността на гейовете, лесбийките, бисексуалните, транссексуалните и интерсексуалните“.

Мадона е вторият лауреат на наградата. Тя е и първата жена, която ще я получи. Отличието е признание за усилията на онези, които допринасят за промяна на положението на гейовете, лесбийките, бисексуалните, транссексуалните и интерсексуалните.

Певицата ще получи наградата на церемония на алианса на 4 май. По принцип годишните медийни награди на Гей и лесбийския алианс срещу оклеветяването се присъждат на медиите за справедливо, точно и изчерпателно представяне на въпросите, свързани с гейовете, лесбийките, бисексуалните, транссексуалните и интерсексуалните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари