Пинк получи звезда на прочутата Холивудска алея на славата, предаде Франс прес. Поп певицата увери, че за нея това е сбъдната мечта, която звучи сюрреалистично.

„Имам усещането, че мечтая и ако някой ме ощипе, ще го ударя с юмрук“, каза пред насъбралите се фенове 39-годишната певица, обградена от съпруга си и двете им деца.

Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, ще участва в надпреварата за наградите „Грами“, които ще бъдат връчени в неделя. Тя се възползва от церемонията, за да се върне към дебюта си в музикалната индустрия и да благодари на баща си, който я окуражил да осъществи мечтата си въпреки трудностите.

„Днес чествам нещо, което баща ми ме научи да правя – да съм вярна на себе си – каза тя. – Човек трябва да вярва във възможностите си.„ Пинк е била номинирана 20 пъти за „Грами“ и три пъти е печелила престижната награда. До нейната звезда застана и семейството ѝ – съпругът ѝ Кари Харт и двете им деца.

В неделя тя отново ще се съревновава за отличието в категорията най-добър вокален поп албум с диска си „Beautiful Trauma“. „Всеки път, когато загубя надпреварата, получавам „Грами“ от алуминиево фолио от съпруга си. Следователно с нетърпение очаквам да получа ново отличие „Грами“ от алуминиево фолио“, отбеляза шеговито тя.

Пинк е издала 7 албума, от които са продадени над 50 милиона копия. Елън Дедженеръс, която използва нейна песен за ежедневното си телевизионно предаване, заяви, че Пинк е голяма рок звезда, като същевременно я приветства, че остава здраво стъпила на земята.

Снимка: Reuters