IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Упи Голдбърг защити Лиъм Нийсън: Не е расист!

7 февруари 2019 12 40

Заради изказването му премиерата на „Студено отмъщение“ мина без червен килим

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като Лиъм Нийсън си навлече гнева на мнозина, заради изказване пред Independent, Упи Голдбърг го защити и категорично заяви, че той не е расист.

„Хората понякога обикалят, изпълнени с ярост, това се случва. Той фанатик ли е? Не – каза актрисата в шоуто „Вю“. – Познавам го много отдавна и мисля, че щях да разбера. Срещала съм много истински фанатици. Мога да кажа, че този човек не е такъв.“

Нийсън предизвика възмущение, като каза в интервю, че е искал да убие „черно копеле“, след като научил, че негова приятелка е била изнасилена от чернокож. Той сподели това, докато промотираше новия си филм „Студено отмъщение“, в който героят му търси възмездие за убийството на сина си.

Лиъм Нийсън нарече реакцията си „ужасна“ и обясни, че това за него е бил урок за „първичната необходимост“ от отмъщение.

В социалните мрежи обаче разказът му бързо се разпространи и мнозина се засегнаха от коментара му. Някои изтъкнаха, че това не са били просто мисли в главата на актьора, а той действително седмица е обикалял, търсейки чернокож, когото да убие.

Заради скандала премиерата на новия филм на Лиъм Нийсън „Студено отмъщение“ в Ню Йорк премина без червен килим, предаде Ройтерс.

Лиъм Нийсън се забърка в конфликт, обявиха го за расист

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари