IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поредното признание за Кристиан Костов, този път от Китай

19 февруари 2019 09 30

Оглави музикална класация

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Кристиан Костов получи поредното признание за своя талант, този път от Китай. Младият певец оглави класация на най-голямата китайска платформа за споделяне на музика – QQ.

Българинът, който стана по-известен с участието си в X Factor и Евровизия, участва в риалити формата "Singer. Въпреки че отпадна преди няколко дни, последното му изпълнение на сцената е гледано от 11 млн. души, което е своеобразен рекорд.

"Това е лудост! Благодаря ви! Сега е време да се прибирам вкъщи за няколко седмици", написа Кристиан в Instagram.

"Щастлив съм и бях късметлия да срещна толкова прекрасни хора тук, в Китай. Това не е краят, а ново начало. Научих толкова много и се чувствам като победител. Сега имам време да правя музика за всички вас и няма как да съм по-щастлив", коментира по-рано 18-годишният певец, който благодари отново на своите фенове за подкрепата.

Все пак, китайската публика ще има възможност да види още веднъж Кристиан Костов и той може да получи шанс да остане на финала. Това ще стане на 29 март, когато ще бъде излъчен специален епизод на шоуто, с отпадналите участници. Ако се представи добре и гласуват за него, той може да влезе в топ 4 на изгонените, които ще продължат във формата.

Източник: Instagram

Кристиан Костов влиза в китайски музикален формат

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Drori ( преди 2 години )
Автомобили, конструктора, авторазбор, мототехника, спецтехника, оборудование со стоянок и аукционов Японии. Срочная отправка в порт Находка Лесной терминал, таможенное оформление физ. лиц и юр. лиц. Тел 79910690696 WhatsApp
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар