IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Зейн: Ожених се и се разведох млад

25 февруари 2019 06 50

Бракът с Кели Брук ми коства много, признава той

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Ожених се и се разведох млад. Трябваше да платя висока цена, за да поддържам брака си, затова приемах какви ли не роли. Това призна холивудската звезда Били Зейн пред „Mirror“ и изтъкна, че 6-годишният му брак с Кели Брук му е струвал твърде много.

Според актьора, малките и безсмислени роли, които поемал, едва ли са помогнали за развитието на кариерата му, но по този начин той е успявал да отговори на прищевките на тогавашната си съпруга. Но все чувствал, че чашата му винаги е наполовина пълна.

Зейн коментира още, че въпреки трудностите, той винаги е бил оптимист, което му помагало да се справя по-лесно в живота.

„Децата ми са най-важното в живота ми. Имам Ава, която е на осем, и Гия, която е на четири. Надявам се да им дам емоционална интелигентност“, споделя още Зейн.

Били Зейн и Кели Брук се разведоха през лятото на 2008 г., след 4-годишен брак. Няколко години по-късно манекенката издаде автобиографична книга, в която разказа за връзката си с него. В нея тя пише: „Били Зейн искаше да изглеждам като момиче на Бонд от 60-те или домакиня от 50-те години. Той ме виждаше по този начин. Почувствах, че трябва да открия себе си, какъв е моят стил. Той сбъдваше фантазиите си върху мен. С него никога не сме имали истински живот. Винаги бяхме като в приказка“.

Звездата от „Титаник“ стана баща за първи път през 2011 г., когато моделът Кандис Нийл му роди дъщеричка. През 2015 г. тя го дари с още една.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари