IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не е само „Костюмари“: В кои филми още участва Меган Маркъл?

23 февруари 2019 11 45

Предстоеше ли й кариера в киното...

Снимка: Кадър от YouTube

Снимка: Кадър от YouTube

Меган Маркъл превърна живота си в приказка като се омъжи за принц Хари, но дали нямаше да има успешна кариера в киното? Освен на малкия екран в сериала „Костюмари“, Меган има и други интересни роли, които са я приближавали все по-близо до славата, пише OK Magazine.

„Не ме забравяй“

Главната роля във филма изпълнява Робърт Патинсън. Маркъл е само с епизодична роля на барман. Трябва да отбележим, че появата на херцогинята на Съсекс в „Не ме забравяй“ съвсем не е случайна, тъй като продуцент на филма е Травис Енгелсън, с когото тя се среща в този период, а по-късно той става и неин първи съпруг.

„Почти любов“

Във филма Меган има съвсем малка роля. Главните образи тук изпълняват Аштън Къчър и Аманда Пийт, които описват една колежанска любов, зародила се в самолета между Калифорния и Ню Йорк. Все пак през времето двамата се разделят, а в едно от пътуванията си Аштън среща Натали – Меган Маркъл, която е също „горещо момиче“ от самолета. Любопитното тук е, че в субтитрите настоящата херцогиня е изписана именно като „hot girl“.

„Шефове гадняри“

В този филм играят звезди като Дженифър Анистън, Джейсън Бейтман, Джейсън Съдейкис и затова Меган остава в сянка. Там тя също играе епизодична роля на сътрудничка на фирма за доставки FedEx.

„Наръчник по ухажване“

Ето тук вече Меган играе главната роля. Героинята ѝ се обръща за помощ към д-р Сузи и нейната книга, в която са събрани съвети за взаимоотношенията между хората. Постепенно става ясно, че в любовта човек не трябва да следва ничии съвети, а само сърцето си.

„Противообществено“

Тук Меган влиза в образа на приятелка на уличен художник, свързан с престъпна групировка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари