IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Радклиф: Пиех, за да избягам от проблемите!

3 март 2019 10 30

Актьорът се чувствал притеснен от голямата известност

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британският актьор Даниел Радклиф се прочу покрай ролята си в поредицата за Хари Потър. Но призна, че всъщност животът му в този период съвсем не е бил лесен.

Пред сайта theoffcamerashow, Радклиф обяснил, че между снимачните дни на киносагата се отдавал на алкохолни преживелици.

Той злоупотребявал с напитките в тийнейджърска възраст, което можело да завърши много зле за него. Причината за този свой тъмен период, Радклиф обяснява с притеснението си от огромната популярност на неговия екранен образ и чрез запои се опитвал да потисне страховете си.

През цялото време имал чувството, че е следен. А по думите му най-бързият начин за забравянето на следенето бил да се напие.

Актьорът призна, че след пиянствата той осъзнавал, че е следен още по-усилено, защото е бил пиян. Така нещата се въртели в кръг и той все повече пропадал.

Много пъти се опитал да стане трезвеник, но успял едва тогава, когато усетил силната подкрепа от страна на своите приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари