IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъд Лоу стяга сватба

26 февруари 2019 06 30

Актьорът се реши на втори брак

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Джъд Лоу и приятелката му Филипа Коен стягат сватба. Двамата плануват да сключат брак през май, съобщава „Sun“. По-интересното е че за кум е избран най-големият син на актьора – Рафърти.

46-годишната холивудска звезда и 32-годишната блондинка са решили да подпишат на скромна романтична церемония във Франция.

„Самата сватба ще бъде старомоден банкет с много пиене и танци. Всичките му приятели ще дойдат – оттам, където е израснал в Лондон и от началото на кариерата му“, коментира източник на изданието.

Това ще бъде втори брак за Джъд Лоу, който е с Филипа Коен от четири години.

„Тя е моя и на никого друг. Аз съм много щастлив. Нашата връзка е лична история и мисля, че именно заради дискретността нещата вървят добре“, коментира по-рано той.

Лоу има три деца от първия си брак с дизайнерката Сейди Фрост – 22-годишният Рафърти на 22 г., 18-годишната Айрис на 18 и Руди на 16 г. Освен това той има наследници от няколко забежки след развода – момиченце на 9 г. от модела Саманта Бърк Джъд и още едно от музикантката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари