IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фронтменът на The Prodigy Кийт Флинт се е самоубил

5 март 2019 06 50

Тялото на певеца бе открито вчера сутринта

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кийт Флинт, легендарният фронтмен на The Prodigy, се е самоубил в дома си през уикенда. Това заяви неговият колега и съосновател на бандата Лиъм Хоулет.

„Новината е вярна. Не мога да повярвам, че казвам това, но нашият брат Кийт е отнел собствения си живот този уикенд. Шокиран съм, ядосан, объркан и с разбито сърце. Почивай в мир, братко!“

„С шок и тъга потвърждаваме смъртта на нашия брат Кийт Флинт, който за съжаление отне собствения си живот през уикенда. Благодарим ви, че уважавате личното пространство на всички опечалени в момента“, гласи съобщението в сайта на бандата.

Сигналът за смъртта на Флинт бе подаден вчера сутринта до полицията за мъж в безсъзнание на адреса на певеца в Дънмоу, Есекс. Властите са установили на място смъртта, а пристигналата линейка само е потвърдила, че Флинт е мъртъв. Говорител на местната полиция обаче съобщи за вестник „The Sun“, че не третират смъртта му като подозрителна.

Съпругата му, диджей Мауйми Кай, най-вероятно е била в Япония по това време.

The Prodigy влизат под номер 1 в класациите за сингли първо с големия си хит Firestarter, и повтарят успеха си с Breathe през 1996 г. Имат издадени общо 7 албума, които са продадени в над 25 милиона копия по цял свят, а на рафта им стоят две награди „Брит“, пет на MTV и две номинации за „Грами“.
Последната тава на бандата носи името No Tourist и излезе на пазара само преди месеци – 2 ноември 2018 г., когато стартираха и новото си световно турне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари