IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които трудно се усмихват на червения килим

24 март 2019 10 30

Ето кои са те...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На червения килим звездите обичат да се показват в пълния си блясък.

Оставили проблемите си зад стените на къщите си, знаменитостите широко се усмихват пред камери и фотообективи, за да афишират добро настроение и пълноценен начин на живот.

Но има и такива, които не обичат толкова медийното внимание и усмивката много рядко ще се появи на лицето им в такъв момент.

Кристен Стюарт

След поредицата „Здрач“ лицето на Кристен Стюарт се помрачи. Дали причината е просто в раздялата ѝ с екранния ѝ партньор Робърт Патинсън или в избора да започне да излиза с жени, не се знае. Това, което е видно е, че Стюарт вече не сияе от щастие на червения килим, а усмивката ѝ ще видим твърде рядко на бляскаво събитие. Телевизионният водещ Джими Фалън също я попита защо толкова рядко се усмихва, а тя му отговори, че всъщност може да го прави, но не става по команда.

Сестрите Ашли и Мери-Кейт Олсън

Те станаха известни още като деца, но в настоящето предпочитат да не говорят много за личния си живот. Далеч изчезна някогашната им жизненост и двете като че ли доста бързо са се състарили. На червения килим усмивките отдавна са твърде застинали на лицата им. По този начин сестрите изглеждат почти винаги.

Снимка: Reuters

Виктория Бекъм

Някогашната звезда от Spice Girls, която напоследък се изявява в модния свят, често ще видим на официални събития, но рядко ще я забележим усмихната. С изискан грим, лицето ѝ остава невъзмутимо. Веднъж и тя коментира това така: „Усмихвам се, но вътре в себе си“.

Снимка: Reuters

Даниел Крейг

Този актьор влезе рекорден брой пъти в образа на Джеймс Бонд и едва ли е случайно. Явно ролята доста му е паснала, след като и в живота гледа все едно е Агент 007.

Снимка: Reuters

Бела Хадид

За разлика от своята сестра Джиджи Хадид, Бела се усмихва твърде рядко. Неведнъж е била обвинявана затова и от феновете си, а красавицата обяснява, че в повечето случаи фотографите са искали лицето ѝ по време на фотосесия да е безизразно. Явно и тя доста се е вживявала в професията си, която е започнала силно да влияе на държанието ѝ в личния живот.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари