IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би с първа роля в киното

26 март 2019 06 30

Тя ще участва в „Hustlers“

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Карди Би получи първата си роля в киното. Хип-хоп изпълнителката ще дебютира във филма „Hustlers“/ (Мошеници).

Лентата е направена по истинска публикация на Джесика Преслър за „New York magazine“. През 2015 г. тя разказва историята на бивши стриптийзьорки, които искат да си набавят бързи пари като ги откраднат от свои клиенти от Уол Стрийт. Изпълнителката ще бъде една от тях.

В главните роли ще влязат Джулия Стайлс, Кики Палмър и Лили Рейнхарт.

Карди Би, която има провокативна визия и често качва по-разголени снимки в социалните мрежи, коментира, че за нея ще е предизвикателство да играе в киното.

Певицата има известен опит в танцуването по нощните клубове. Преди да пропее и стане известна, тя е работила като еротична танцьорка и получавала добри пари. Изпълнителката споделя пред медиите, че не се срамува от тази част от живота си.

Междувременно стана ясно, че още една звезда ще участва в продукцията – Дженифър Лопес, която показа как се учи да се върти по пилона. В момента тя е на специален хранителен режим, за да има перфектна фигура за снимките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари