IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Маравиля: Не мога да лъжа на сцената

25 март 2019 11 40

Ролята на живота ми е да съм майка, казва тя

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Много държа да бъда искрена на сцената. Аз не искам да лъжа на сцената, аз не мога да лъжа на сцената и това хората го усещат“. Това заяви Лили Маравиля пред Нова тв и изтъкна, че именно искреността я отличава от нейните колежки.

Усмихнатата актриса, която наскоро навърши 50 години, е категорична, че да бъде майка е ролята на живота ѝ. По думите ѝ, успехът я застигнал на по-късен етап от кариерата ѝ, но тя била достатъчно търпелива, за да го дочака и съжалява само, че майка ѝ не е жива, за да види новите ѝ превъплъщения. „И в театъра, и в киното, и в сериалите съм направила добри образи. Харесват ми, имам постижения“.

Маравиля споделя, че понякога ѝ липсва майчината подкрепа. „Разбрах колко съм била зависима от нея, когато я загубих. Каква опора е била и колко е било важно да знам, че е има. Дори и да не съм се обаждала аз знаех, че е там. Майка ми стана много по-близка с мен когато аз станах майка. Ето защо от малка прегръщам Паола, защото на мен ми липсваше това. Само искам да ѝ благодаря за това семейство, в което ние с брат ми сме отгледани и че е избрала точно този мой баща“, казва тя.

На въпрос как определя живота си с чужденец, актрисата коментира, че срещата им не е случайна и може да го сравни с панаир. „Вкъщи е весело, никога не е скучно“, допълва тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари