Кейт Бекинсейл се завърна в Instagram. След като около близо месец профилът ѝ там бе закрит, тя отново го активира.

Подразнена от коментарите из социалните мрежи за връзката й с Пийт Дейвидсън, актрисата изтри всичките си стари публикации и реши, че повече няма да показва личния си живот на всички. Явно бързо си е променила решението, защото в профила ѝ вече има няколко снимки.

Кейт е публикувала няколко свои снимки, на които изглежда чудесно. Споделила е с последователите си и как е изненадала майка си за Деня на майката.

В края на миналата година Бекинсейл шокира хората като си хвана гадже по-младо от нея с 20 години. Явно намеренията ѝ към него са по-сериозни, защото тя го запозна с родителите си.

След като се раздели с Ариана Гранде, Пийт Дейвидсън е подложен на тормоз от страна на нейните фенове в социалните мрежи. „Не казвах нищо. Никога не споменах никого, не казах и дума за никого и нищо. Опитвам се да разбера как когато нещо се случи с някого, целият свят го обижда без въобще да се замисля. Онлайн тормозът продължава вече 9 месеца. Говорих за личностното разстройство и самоубийство публично, за да помогна на деца като мен, които не искат да бъдат на тази планета. Просто исках да знаете. Без значение дали интернет или някои се опитва да ме накара да се самоубия – няма. Натъжава ме че въобще трябва да кажа това. За всички, които ме мачкат – виждам ви и ви обичам“, написа наскоро комикът.

Четете още:

Кейт Бекинсейл запозна Пийт с родителите си

Бившият на Кейт Бекинсейл: Дейвидсън да бяга!

5 причини, поради които млади мъже излизат с по-възрастни жени