IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Турнето на Spice Girls пропада след лесбийската свалка

8 април 2019 08 50

Мел Би и Гери не можели да стоят в една стая

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Световното турне на Spice Girls няма да се състои, след като Мел Би призна, че е имала лесбийска вечер с Гери Хорнър. Напрежението между двете е ескалирало до такава степен, че те не могат да стоят в една стая, пише Mail On Sunday.

Групата ще направи концертите си във Великобритания, тъй като за тях вече е подписала железен договор, но в Австралия и Америка изявите им са замразени засега.

Източници разкриха, че след интервюто на Мел Би с Пиърс Морган, Мел Си и Ема Бънтът влезли в ролята на умиротворители, тъй като шоколадовата певица била в истерия. Тя не можела да преживее, че Гери отрекла случилото се помежду им преди много години и така я изкарала лъжкиня.

„Мел е напълно възмутена от отричането на Гери на случилото се. Тя смята, че Гери се опитва да я изкара лъжкиня като изтрива историята помежду им“, обясни източник пред The Mirror.

Самата Гери сподели, че обича всичките си колежки и няма търпение да се съберат за публичните си изяви. А относно казаното от Мел, тя коментира:

„И петте спяхме в едно легло в хотелската си стая. Поръчахме храна, гледахме филми, мотаехме се заедно. Искахме да прекараме цялото си време заедно. Не беше голяма работа, познаваме се от 20 години. Беше нещо, което се случи една нощ.

Не го отричам, но беше нещо дребно и на следващия ден се смяхме за случилото се... Със сигурност не е нещо значимо, особено за онези години и онези времена.“

Мел Си от своя страна сподели, че за първи път чува за подобна сексуална вечер между двете и това е новина за нея.

Четете още:

Гери Хорнър за секса с Мел Би: Болезнено е за семейството ми!

Любов в Spice Girls: Мел Би спала с Гери

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари