IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Софи Търнър не издържа на напрежението: Взима си почивка от киното

17 април 2019 11 30

Актрисата ще се погрижи за психичното си здраве

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не е лесно на звездите да устоят на известността и да запазят здравето си. Ето че в дългия списък с артисти, изпитващи психични проблеми след професионалните си ангажименти, влиза и Софи Търнър.

Звездата от сериала „Игра на тронове“ реши да си вземе почивка от актьорската професия, за да се погрижи за психичното си здраве, съобщи World Entertainment News Network.

23-годишната Търнър призна по телевизията в предаването на д-р Фил, че още се възстановява, но ще участва в промоцията на последния сезон на „Игра на тронове“ и на филма „X-мен: Тъмния феникс“, който ще излезе по екраните през юни.

След това може да продължи почивката си. Актьорството не е приоритет за Софи Търнър. Тя мечтае да учи в полицейска академия и да стане полицай.

„Престъпленията са ми много интересни – защо хората ги извършват, процесът на разпита, как може с думи да накараш някого да признае“ – каза Софи Търнър.

Софи Търнър планира и сватба с певеца Джо Джонас тази година. Тя благодари на годеника си, че я е спасил от депресията, превърнала я в затворил се в себе си човек, който не иска да се вижда с приятелите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари