IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Застреляха Брадли Уелш от „Трейнспотинг“ 2

18 април 2019 12 00

Актьорът е загинал на улицата в западната част на Единбург

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Британският актьор и бивш боксьор Брадли Уелш, известен от филма „Трейнспотинг“ 2, загина на 42 години, след като беше прострелян в главата на улицата в западната част на Единбург, съобщи в. „Mirror“.

Полицията потвърди смъртта, определи случая като „подозрителен“ и образува следствие. Сигнал за изстрели е подаден снощи около 20.00 часа местно време, съобщава Dnes.bg.

Районът бил отцепен, на мястото пристигнали въоръжени полицаи и парамедици, но Уелш издъхнал преди да бъде закаран в болница. На младини Уелш е отявлен футболен запалянко, през 1993 година става шампион по бокс в лека категория на Британската асоциация по бокс за непрофесионалисти.

Актьорските му изяви включват и участие в епизод от документалната поредица „Дани Дайър: най-страшните мъже“, посветен на известни борци и боксьори. Уелш е ръководил благотворителни проекти в помощ на младежи от Единбург, с насоченост към здравето, психичната устойчивост и против неравноправието. Притежавал е и зала за бокс в града.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари