IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Филева напълни НДК за първия си самостоятелен концерт

19 април 2019 08 50

Фенове чакаха на опашка за автограф

Източник: Булфото

Източник: Булфото

Михаела Филева напълни зала номер 1 на Националния дворец на културата за първия си самостоятелен концерт. Вчера младата певица, която е и треньор в „Гласът на България“, показа за пореден път, че е родена за голямата сцена.

Излизайки пред публиката, изпълнителката не скри, че се вълнува, защото винаги е мечтаела за тази крачка в кариерата си.

„Благодаря на всички, защото без вас нямаше да мога да кажа – и аз съм тук!“, сподели още Филева.

Усмихнатата певица изпя най-големите си хитове, като почти през цялото време танцуваше. Заедно с нея на сцената бяха момичетата от „Trinity“. Публиката зарадваха и гост-изпълнителите Прея, Дивна, VenZy, Павел и Венци Венц', Свилен Ноев от „Остава“, Графа и други.

„Михаела Филева, беше фантастична! През цялото време се усещаше, че си си оставила сърцето в подготовката на този повече от специален за теб момент. Сигурна съм, че ти предстоят още много такива, защото е „непопулярен“ факт, че зад крехкото ти тяло се крият много воля, постоянство и отдаденост. Истински се радвам за теб! Заслужаваш всеки вълшебен миг от тази приказка. Страхотен концерт!“, написа певицата Ели Раданова във Facebook.

Концертът продължи повече от 2 часа. След като певицата благодари на публиката, си тръгна на фона на бурни аплодисменти, но бързо се върна отново на сцената, за да изпее още няколко свои песни на бис. Накрая верен фен ѝ подари картина с розово фламинго.

След събитието почитатели на Михаела се наредиха на опашка и чакаха повече от час, за да получат автограф и да се снимат с нея.

Източник: Булфото

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари