IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър и Ед Шийрън с общ проект

3 май 2019 11 40

Феновете им тръпнат в очакване

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„10“. Това пише под обща снимка на Джъстин Бийбър и Ед Шийрън, която двамата споделиха в Instagram. С нея двамата изпълнители разпалиха любопитството на феновете, които предположиха, че готвят общ проект.

„Къде изчезна, Джъстин?“, „Какво ще се случва? Какво значи 10?“ „Бийбър е по-добър“, пишат последователите на Бийбър.

От профила на любимеца на хиляди тийнейджъри се вижда, че той и колегата му са се снимали на зелен фон поотделно, а общият им кадър е просто монтаж.

Много от почитателите на двамата певци предположиха, че те имат ново парче и са снимали клип към него. А колкото до числото 10, което двамата са сложили към публикациите си в социалната мрежа, доста хора смятат, че това са дните, след които ще бъде пуснато видеото в интернет.

Джъстин и Ед не си партнират за първи път. През 2015 г. съпругът на Хейли Болдуин изпълни песента „Love Yourself“, чийто автор е неговият колега.

Ако предположенията на феновете са верни, Джъстин Бийбър най-после е получил вдъхновението за нова музика, което изгуби заради депресивното си състояние.

Източник: Instagram

Четете още:

След месеци в застой: Бийбър отново на сцена

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари